Foto bij Glasweefselbehang verwijderen is prima te doen | Glasvezelbehanger

Glasweefselbehang verwijderen is prima te doen


Glasweefselbehang versterkt de wanden vanaf de buitenkant. Hierdoor is glasvezelbehang wat lastiger van de wanden af te krijgen dan traditioneel papieren behang.

Glasweefselbehang verwijderen

Glasweefselbehang is te verwijderen door gebruik te maken van een behangafstomer en behangperforator.

Gebruik als het even kan een speciale behangperforator. Meer inkepingen in het behang werkt prettiger en sneller, doordat de verflaag hierdoor makkelijker toegankelijk is voor het water of de stoom.

Vermeng water met afwasmiddel of met behangverwijderaar. Doorweek hiermee de volledige behangbaan. Een behangafstomer werkt prettiger. Deze zijn te huur bij diverse verhuurbedrijven. Zorg ervoor dat het water volledig en goed ingetrokken is in de behanglaag en de lijmlaag. De waterafstotende laag van glasweefselehang zorgt ervoor dat dit langer duurt dan bij papieren behang. Begin niet te vroeg met het afsteken van het glasweefselbehang.


Ons aanbod € 15,- per vierkante meter Inclusief glasvezelbehang Inclusief glasvezellijm Aanbrengen door professional Inclusief latex Inclusief latexen door schilder Inclusief kitten Inclusief voorrijkosten Inclusief BTW Geen verborgen kosten!
Nu offerte aanvragen!
Onze producten Glasvezelbehang Glasvliesbehang Glasweefselbehang Renovlies behang Scan behang