Foto bij Glasvliesbehang | Glasvezelbehanger

Glasvliesbehang


Glasvliesbehang of vliesbehang is de gladde variant van glasvezelbehang. Daarom is het erg geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Glasvliesbehang heeft bijzondere voordelen.

Glasvliesbehang voordelen

Glasvliesbehang heeft ten opzichte van andere typen wandafwerking bijzondere voordelen. De belangrijkste zijn:

  • Superstrak en glad
  • Stootvast
  • Scheuroverbruggend
  • Scheurvoorkomend
  • Eenvoudig schoon te maken met water en zeep
  • Blijvend overschilderbaar

Glasvliesbehang is de gladde en strakke variant van glasvezelbehang. Het is bij uitstek geschikt voor nieuwbouw en renovatie. Bij nieuwbouwwoningen ontstaan in de loop van de tijd vaak zetscheuren. Stucwerk scheurt met deze scheuren mee omdat er geen rek in het materiaal zit. Glasvlies blijft echter in zekere mate elastisch. Daarom worden scheuren opgevangen en blijven uw wanden strak en glad.

Glasvliesbehang afwerken

Nadat uw wand behangen is met glasvliesbehang, is het nodig dat de wand gesaust wordt. U kunt kiezen voor een normale latex. Het is ook mogelijk om de mogelijkheden van uw wanden extra te benutten. Graag brengen we de mogelijkheden voor extra hygiëne en om energie te besparen onder uw aandacht.

Hygiëne

Nadat een wand of plafond met glasvliesbehang is behangen, dient deze gesaust te worden. In combinatie met glasvliesbehang is het mogelijk om een hoogwaardige wand op te leveren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de wanden volledig hygiënisch af te werken. Dit is geschikt voor horeca keukens. Maar ook kinderdagverblijven en operatiekamers in ziekenhuizen zijn gebaat bij deze vorm van wandafwerking. Doordat de wanden hermetisch afgesloten en niet poreus zijn, hebben ziekteverwekkers geen kans. Er zijn hele goede resultaten behaalt met het voorkomen van bijvoorbeeld MRSA.

Energie besparing

Door te kiezen voor ThermoShield wandafwerking verwarmt u uw ruimten tot 75% sneller! TermoShield vergroot het keramisch oppervlak van uw wanden. Hierdoor wordt de muur ingezet als een transportmiddel voor warmte. Doordat het keramisch oppervlak vergroot wordt door microscopisch kleine bolletjes neemt de isolatiewaarde van de wand ook toe.Ons aanbod € 15,- per vierkante meter Inclusief glasvezelbehang Inclusief glasvezellijm Aanbrengen door professional Inclusief latex Inclusief latexen door schilder Inclusief kitten Inclusief voorrijkosten Inclusief BTW Geen verborgen kosten!
Nu offerte aanvragen!
Webshop Onze producten Glasvezelbehang Glasvliesbehang Glasweefselbehang Renovlies behang Scan behang